Грешките, които да не допускаш с мъжете

Грешките, които да не допускаш с мъжете

 

В нея ще ти споделя 6 грешки, които жените често допускат с мъжете до тях и които водят до болезнени отношения, отношения, в които се чувстват самотни, отхвърлени, пренебрегвани. Отношения, в които мъжът не е готов да се отдаде и не откликва на желанията им.

Тази тема е много специална за мен, защото дълго време допусках тези грешки в своя опит с мъжете и ги познавам отблизо. Искам ти да не ги допускаш или поне да си наясно, когато го правиш!

Обратната връзка от лекциите ми е повече от положителна и вярвам, че и този път всяка дама, която се присъедини ще си тръгне зарадена с женска мъдрост и любов. Прочети сама, какво лично ми изпратиха дами, които са посетили мои лекции:

♥ Официално и писмено – възхитена съм от това, което правиш, от енергията, която излъчваш, от смелостта и силата да правиш това, което желаеш, а не това, което се очаква от теб. Всяка среща с теб е вдъхновяваща, подхранваща, даваща повод за размисъл, осъзнаване, развитие. Горещо и категорично бих искала да препоръчам, водените от теб събития на всички жени, особено на тези, които се колебаят или си казват – „Това не е за мен, нямам нужда от това“. Ангелина

♥ Благодаря за вдъхновяващата лекция, наистина беше такава! На моменти се притеснявах да не се разплача, защото няколко пъти ми се насълзиха очите, т.е. уцелваше ме с точност. За първи път присъствам на твоя лекция и досега не бях запозната с работата ти, но се радвам, че те препоръчаха в момент, в който се чувствам доста объркана и несигурна във връзката си и имам нужда някой да ми отвори очите по конкретни въпроси. Честно казано всичко, което каза, ми се стори важно, защото макар да съм с 1 човек от повече от 4 години, нямам много опит с този тип взаимоотношения и ми се струва, че в момента, в който се преместих при него нещата така се объркаха, че от известно време си мисля, че всичко е приключило. Затова всеки съвет ми се стори полезен и важен и ми се иска да отделя време на повече твои лекции и семинари, защото както каза едно посещение не е достатъчно да промени начина ни на мислене и живот.

Очаквам те с много обич, грижа и работещи практики, ако си готова да извървиш пътя и да избереш любовни отношения, в които да се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

Дата: 7 Декември 2016
Час: 19:30 – 21:30
Вход: 10 лв
Място: гр. София, ул. Отец Паисий 53, в центъра не влизаме с обувки. Препоръчвам да си носите топли пантофки.
Записване: Изпрати ми твоето име, мобилен номер, е-mail на marina@beinspiringwoman.com или ми се обади на 08-9999-0474.

♥ Важно: Посещението на лекцията е САМО след предварително записване. На лекцията ще се допускат дами до 19:30 след това вратите се затварят, без изключения. Ето защо, ако си решена да дойдеш планирай да си до 19:25 в залата!

♥ За мен е важно да се съберем жени, които сме готови да действаме, за да създадем най-доборото в любовния си живот. Имам много какво да ти разкажа. Подготвила съм и томбола с подаръци изненада!

Добре дошла в света на ценна|красива|обичана.

С обич,

Марина

Марина Байрактарова е Любовен психолог. Провежда тренинги и индивидуални консултации с работещи практики,чрез които помага на развиващи се и сърцати жени да се свържат с дарбите, силата и красотата си, за да се чувстват ценни, красиви, обичани, за да имат повече свързване, взаимност и обич в отношенията с мъжа до тях, където той ги обсипва с внимание и нежност и обожава жената в тях.

www.beinspiringwoman.wordpress.com

Следва: ЖЕНАТА, КОЯТО КАЗВА ДА НА ТВОРЧЕСТВОТО

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар