Да на моя ритъм

 

Да на моя ритъм

Както ти обещахме в страниците на нашето списание ще ти споделяме вдъхновяващи материали. И двете обичаме радиото, защото то носи една магичност и мистерия, ето защо избрахме да ти ги поднасяме и под формата на разговори по женски. Нужно е да си отделяш около 45 мин – 1 час, да си вземеш любима напитка, нещо за писане, да си сложиш слушалките и да се свържеш с нас:) Много сме подходящи и за слушане в задръстване с коли. Вярваме, че това може да се превърне в любимото ти време, време за теб, по женски:)

 

 

Днес темата е свързана с нашия ритъм. Кой е нашият собствен ритъм? Как го откриваме? Как го комуникираме с другите? Кога приемаме чуждия ритъм и уважаваме ли различния от нашия темп?

Сетихме се за доста ситуации в живота, които можем да облагородим и подобрим, дори само осъзнавайки собствената си мелодия.

И казвайки ДА на моя ритъм е етап от примането и казването на ДА на себе си. Той е много важна част и от приемането на всички около нас и дори в откриването и създаването на хармонични отношения с правилния за нас партньор.

Моят ритъм е моята енергия!

Колко красиви могат да бъдат човешките взаимоотношения, поглеждайки ги от тази страна, на танц, който сътворяваме и танцуваме ЗАЕДНО.

Колко лекота и баланс и наслада има след едно подобно осъзнаване.

 

Следва: ВРЕМЕ Е ЖЕНИТЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ТЯЛОТО

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар