Добре дошла в брой 2

 

Интро

 

img_6890Усещам я силна, тръпката от подготовката за зимата.

Вятърът застудява, светлината се свива, денят намалява.

Време е за ново почистване и подреждане.

Вярвам, че алхимията на всичко започва от заземяването. А преди него да се освободим от това, което би ни натоварило с екстра багаж. Както падащите есенни листа, така и ние хората е редно грациозно да олекотим дървото на живота си за новото, което то ще роди.

Като медитация са – почистването на дома, на гардероба преди старта на новия сезон. Вече преминах през темата за прочистването във връзките. И фън шуят ми съвсем естествено продължава напред – към моята женска душевност.

Изпълнена съм с прилив на благодарност към заряда, донесъл ми отминалия сезон и канелената сладост на предстоящите къси дни, в които уюта край мен ще е най-добрата среда за моето завръщане.

Всички дарове в живота ми днес са в резултат на подправките, които съм събирала през всичките тези години – от очарователните моменти на мечтане, болката, растежа, за да ги държа днес в ръцете си, така както държа чашата си с топло ароматно кафе сутрин.

Да, често докато го приготвям усещам и мириса на розите, и вкуса на сълзите, на молитвите и на упорития труд… Приготвям го със захарта на креативността си и солта на страха. Понякога и приготвянето на кафе е много повече от приготвянето на кафе. Това е кофеинът извън кофеина.

Да, искам да цъфтя сутрин, когато се събудя, искам да усещам  радостта и източника на радост вътре в мен всеки ден. Искам да се чувствам постоянно жива, готова да се смея и светя. И знам, че единственото, което е необходимо да правя е да насочвам правилно собствените си визия и енергия.

В този дух и с този брой на „Да на себе си“ двете с Марина Байрактарова те каним да започнеш именно това пътешествие, през което минавам и аз и много други жени – навътре, към твоята женска, душа, креативност, баланс и компания.

Приятно четене,

Юлия Атанасова

 

Следва: ЖЕНИТЕ СЕ ДЪРЖИМ ЕДНА ЗА ДРУГА

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар