Добре дошла в брой 5

IMG_7812

Добре дошла в брой 5

 

Жените сме свързани с началото, не с края. И затова предпочитаме да се грижим, вместо да изключаме неща от живота си. А това е космическо предизвикателство.  Защото преди да се роди мечтата ни, нещо друго трябва да приключи. И ни се налага да пускаме от време на време, колкото и да ни е трудно, да ни е неудобно, неестествено.

„Пусни, пусни, пусни…“ Колко често съм го чувала, колко често съм си го повтаряла, колко често не съм имала сили да го направя…. да го пусна…това, което не ме прави вече щастлива, не ме прави по-добра и по-обичаща, с което не съм себе си.

 

И изморена от трудното, един ден промених текста на песента…

Започнах да си припявам тихичко други рими, в друг контекст, да си нашепвам романтично и нежно най-здравата истина, като любимо парче:

♥♥♥♥♥

Спри да се храниш с негативните новини, прииждащи откъде ли не. Заобикалени сме от тях.

♥♥♥♥♥

Спри да се поддаваш на паниката. Тя никога не е полезна и градивна.

♥♥♥♥♥

Спри депресиращите ежедневни мисли.

Тази практика е духовна и изисква твоята най-голяма отдаденост.

♥♥♥♥♥

Спри да обръщаш внимание на троловете и хейтърите, защото те се хранят с това внимание.

♥♥♥♥♥

Остави страха да се претопи…отбележи и приеми, когато си ядосана, неуравновесена, твърдоглава, импулсивна или прекалено мека, или прекалено силна…и трансформирай тази негативна енергия в градивна.

♥♥♥♥♥

Решавай проблеми, които могат да бъдат решени, не цикли в негативни филми и анализи. Мисли с перспектива за поправяне.

♥♥♥♥♥

Остави вярванията, че трябва да живееш на дребно. Това, че други не са успели, не значи, че ти няма да постигнеш всичко, което желаеш.

♥♥♥♥♥

И отпусни синджира малко, бейби … защото когато се изпълни това жалание идва следващото …и така до безкрай и всякакво пресиране е безмислено. Няма как един ден да се събудиш без никакви нови желания. Винаги ще искаш и още и още.

♥♥♥♥♥

Избирай чистота и простотата.

♥♥♥♥♥

Остави ограниченията. Всички стари вярвания и ограничения предизвикват единствено битки, но не и постижения. Да, битките са изкушаващи, защото си свикнала да ги водиш. По същия начин можеш да свикнеш и със спокойствието, точно както си свикнала да се въртиш във водопада на хаоса.

♥♥♥♥♥

Просто по-леко и релакс, любимо мое момиче! Слушай музика, разжождай се сред природата, търси изкуството. Танцувай, твори, раздавай се за всичко положително, обичай близките си, призовавай радостта във всеки миг, откликвай на страстта, откривай какво обичаш и какво не….

 

Да, това бе моето отделяне.

Отделянето от миналото, старото, нефункциониращото, негативното, неградивното, нелюбящото….в живота, работата, любовта.

Отделянето Е част от цялото. Отделянето Е част от свързаността ни.

Ако не се отделим от старото, трудно ще се срещнем с новото, нали?

И в разгара на пролетно-летния сезон се потапяме в дълбочините на тази за всички важна тема – Отделянето. За да ти помогнем да го видиш и ти като нас – и  с неговите плюсове.

Приятно четене на брой 5.

 

С любов,

Юлия Атанасова

 

„ДА на себе си с Марина и Юлия“ е безплатно е-списание за успешни, развиващи се и съзнателни жени. Нашата мисия е да вдъхновим все повече жени да си казват ДА женската сила в любовния си живот и бизнеса. Нашето списание излиза на всеки два месеца. Не пропускай брой. Запиши се да го получаваш на пощата си: http://eepurl.com/b-shTf

Запознай се и със създателките на творческия проект: Юлия и Марина.

Следва: ОТДЕЛЯНЕ

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар