Добре дошла

Здравей прекрасна,

Добре дошла в “Да на себе си”. Представяме си как си седнала с любимата си напитка, с отворени вътрешни сетива, готова да си дадеш вдъхновение, да захраниш с топлина, автентичност и подкрепа голямото си сърце. В този момент те чувстваме близка, защото дори да не те познаваме, вярваме, че с теб споделяме общ копнеж. Копнежът да обичаме: себе си, другия, живота си. Този копнеж се превърна в наша мисия, която случваме за себе си и чрез която помагаме на всяка жена, която ни е избрала по пътя на обичането, да случи за нея си.

Да, ти си красива и очарователна! Някой казвал ли ти го е напоследък? Ако не, днес ние искаме да ти припомним колко си вдъхновяваща, точно в този момент. Знаем, у всички ни съществува тенденцията да се фокусираме  по-скоро върху това, което чувстваме, че  “не е наред” със самите нас. Знаем че може и да водиш битка с недостатъците си, за да се почувстваш значима.

Но какво ще кажеш днес да направим изключение и да аплодираме дарбите и красотата си. Да отпразнуваш всичко хубаво, което вече имаш в себе си и да го подкрепиш да се изрази.

За нас е чест и щастие да ти помогнем и да ти припомним истинската ти красота. Крастотата, която си ти. Защото си създадена да бъдеш уникална на този свят и заслужаваш цялата любов, щастие  и успехи на света.

 

Ние сме Марина и Юлия

page 1 julia&marina

“ДА на себе си” е проект, чрез който стъпка по стъпка ще ти помогнем да извървиш пътя към себе си. Ще ти дадем пространство и преживяна мъдрост, за да може да се свържеш с автентичната си природа, да събудиш сърцето си за обич и да отвориш съзнанието си за истинското сбъдване на желанията в живота си.

Ще работим върху това, което те задържа. Била си срамежлива, или с ниско самочувствие, сравнявала си се прекалено много с другите, страхувала си се от чуждото мнение, че не си достатъчно добра, не можеш да бъдеш успяла, не си си достатъчна, не се чувстваш ценна.

Заедно можем да променим това. Защото знаем, че искаш да допринасяш и твориш, а не само да наблюдаваш отстрани. Искаш да случваш живота си, а не само да го планираш. Вярваме, че можеш да откриеш вярата в себе си и да бъдеш творческо създание на личните си чудеса.

“Да на себе си” отправя посланието:

Кажи да на автентичното в теб и вътрешната си истина

Кажи да на творчеството и силата в теб

Кажи да на любовта и свързването с другия

 

Подготвили сме ти поредица от:

Електронно списание с вдъхновяващи материали, подкасти, интервюта
Събития на живо
Група за обмен във фейсбук “Да на себе си”
С всеки брой искаме да ти подарим вдъхновение, лична мъдрост, преживян опит, за да казваш винаги Да на себе си.

С брой първи „Началото“, ти разказваме за:

Нашата история
Силата на женската ти природа и автентична красота
Личното пътуване на четири прекрасни жени към водещата им енергия
Нашето пътешествие към тялото
Да спрем да се сравняваме с другите
Време е жените да си върнем тялото!
За жените и богините
Плюс едно мотивиращо интервю – Споделено за щастието с Калина Стефанова.
Да започваме!

Марина и Юлия

Благодарим на всички, които споделят този брой с колкото може повече приятели и по този начин стават съпричастни на нашата мисия и посланието ни да достигне до максимален брой жени.

Следва:ИСТОРИЯТА

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

3 Comment

  1. […] най-доброто за мен. А и след като вече преминах и курса Дрескод себе си и определих природата си, усетих стила си, като […]

  2. […] най-доброто за мен. А и след като вече преминах и курса Дрескод себе си и определих природата си, усетих стила си, като […]

  3. […] най-доброто за мен. А и след като вече преминах и курса Дрескод себе си и определих природата си, усетих стила си, като […]

Вашият коментар