Запознай се с природата на Огъня

 

Динамична и секси, природата на Огъня

Природата на Огъня  е в  залезът с безбройните ярки цветове, тигърът, лъвът, водопадът, тигровата лилия, кипарисът. Вплетени са в тях динамиката, страстта, увереността, устремът напред.

DSC_4305 2

 

Жените, които водят с енергията на Огъня са активни, динамични и действащи. Те са ориентирани към резултата и обичат да случват нещата покрай тях. Тяхната дарба е да мислят в голям мащаб и имат силата да постигат големи цели с увереност и сигурност. Те обичат независимостта си, вътрешната си сила и усещането си за посока и движение. Силата им е в умението им да мотивират другите и да водят със страстта си към това, което случват. Те обичат да случват няколко проекта едновременно и лесно превключват от един към друг. Изпитват трудности да изчакват и лесно губят търпение при среща с различно от тяхното темпо. Увлечени в постигането на цели, често пропускат да се свържат с чувствата на другия и да отчетат техните нужди.

Жените огън са страстта, движението и постигнатите резултати.

Из гардероба на Жената Огън

e91e516ebc8c0609beb15ca1fde7b42e

aba624b59d0483d78c9b0d8ff052595f

80c0db02e6042a57202ab3e6ab00ba7c

 

Jud feedback

Фотограф: Мариана Гугалова, www.atelierguge.com

Следва: ЗАПОЗНАЙ СЕ С ПРИРОДАТА НА ЗЕМЯТА

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

1 Comment

  1. […] най-доброто за мен. А и след като вече преминах и курса Дрескод себе си и определих природата си, усетих стила си, като […]

Вашият коментар