За жената през сърцето на мъжа

За жената през сърцето на мъжa

2016-10-26-19-17-32Вярвам, че една от важните теми в живота на жената е свързването, близостта, отношенията й с любимия мъж. Един прекрасен следобед в любимата ми градинка, на чаша горещ шоколад и в компанията на моя мъж, се роди идеята за тази рубрика: да поканим и мъжкото присъствие, да чуем мъжкото сърце по темите за женствеността, какво всъщност ценят мъжете в жените. Иска ми се тази рубрика да е мост между мъжкото и женското, да ни даде възможност да се отворим повече да се чувстваме, приемаме, опознаваме. Изборът на мъжете, които са част от рубриката не е случаен. Обръщам се с покана към мъже, които са добросърцати, отговорни, състрадателни, развиващи се, грижовни, смели, живеещи живота си по свои правила.

С обич,

Марина

 

В Брой 3 казваме добре дошъл на Пламен Попов.

11105149_653887471310166_1267930451602683572_n

Някои хора казват, че Пламен е предприемач, други, че е бизнесмен, трети, че е истински майстор в продажбите. Всъщност какво точно казват хората за него няма особено значение, защото той предпочита да гледа резултатите. Неговата страст са продажбите и заедно с това мотивирането и развитието на смели предприемачи да постигнат своите цели и да имат своя успех. Пламен е основател, собственик и партньор на няколко бизнес проекта. Горд е, че част от един от най – амбициозните риалити ТВ проекти в развитие. Шоуто предстои да бъде излъчено в ефира на Нова ТВ.

Пламен вярва, че човешкия потенциал е огромен и не е разделен на мъже или жени. Той се е отдал на мисията да развива този потенциал, както в бизнес, така и в личностното развитие. Затова заедно с един от неговите основни партньори създават „Университет за личностно развитие и предприемачество“, където в 13 обучения, в рамките на една година са включени практически лекции на теми като: комуникационни умения, презентационни умения, предприемачество, нашите страхове, продажби, до пари и инвестиции. Университетът е почти изцяло онлайн и подкрепя всеки, който желае да подобри бизнеса си, кариерата си или личния си живот. Само първите две седмици в него са се включили вече над 150 студента, като максималния брой ще достигне до 500. Началото му ще бъде януари месец, като първата лекция е за страховете. Ние вече сме там и заедно с Пламен, ще се радваме да се присъедините към „Университет за личностно развитие и предприемачество“.

Какво е привлекателно за теб в жената?

Усмивката й. Няма по-голям мотиватор от усмивката на жената до теб.

Кога една жена е красива?

Когато е себе си и когато е щастлива. Чувството когато се събудя сутрин и видя най-красивата гледка на земята, а именно Мони, е несравнимо.

С какво една жена буди в теб възхищение?

Винаги съм се възхищавал на жени, които имат силата да вярват в мъжете до тях дори, когато те самите не го правят. Живеем във времена, в които ролите са смесени. На много жени се налага да приемат мъжка роля в живота и позабравят женската енергия, която е тяхната истинска сила. Истински силните жени, които будят възхищението ми са тези, които си позволяват да запазят своята прекрасна женственост, дори когато това е трудно.

Каква е нужно да бъде жената до теб, за да те вдъхнови да я обичаш, защитаваш и грижиш за нея?

Такава, каквато е жената до мен – естествена, искрена, силна и слаба, истинска ЖЕНА! Истински успелият мъж е мъж, който е заслужил възхищението и вярата на жената до себе си. Това е кралицата, която ще бъде пазена, обичана и обгрижвана.

15673351_10207720123863967_1283182246_n

Какво е важно да знаят жените за мъжете?

Колкото повече подкрепяте вашите мъже, толкова по-щастливи ще бъдете с тях.

Какво според теб помага, за да има свързване, близост и лекота между мъжа и жената в двойката?

Комуникацията. За да бъдат едни отношения стойностни и качествени хората трябва да имат куража да споделят и да си говорят откровено. Когато се интересуваш от човека до себе си, искаш да го разбереш и да го зарадваш, тогава се получава.

Следва: СВЪРЗВАНЕ С МЕЧТИТЕ

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар