За жената през сърцето на мъжа

За жената през сърцето на мъжa

Вярвам, че една от важните теми в живота на жената е свързването, близостта, отношенията и с любимия мъж. Избрахме в нашето списание да поканим и мъжкото присъствие, да чуем мъжкото сърце по темите за женствеността, какво всъщност ценят мъжете в жените. Искаме да поставим мост между мъжкото и женското и да се отворим повече да се чувстваме, приемаме, опознаваме. Изборът на мъжете, които са част от рубриката не е случаен. Поканихме мъже, които са добросърцати, отговорни, състрадателни, развиващи се, грижовни, смели.

Разбира се най-естествено за мен беше да поканя първо любимия мъж до себе си. Ще ти призная, че се вълнувах много да получа отговорите на въпросите му и още повече се вълнувах, когато ги прочетох.

Казваме добре дошъл на Борис Бонев, 30 год., софтуерен инженер.

 

Какво е привлекателно за теб в жената?

Нейната женственост – а именно това да бъде нежна, красива, гальовна и мила, като същевременно има сила и ум. Да е добра домакиня и майка – да се грижи за децата ни, пази ги и възпитава, както тя би искала да бъде отглеждана от своята майка.  Да бъде вдъхновение за мен – да ме зарежда с идеи, енергия и дава личен пример на околните.

 

Кога една жена е красива?

Когато се грижи за външният си вид. Когато е интелигентна, цветна, разнообразна, специална, уникална…

 

С какво една жена буди в теб възхищение?

С палитрата си от лични качества. Със своето неповторимо излъчване и усмивка. С чувствата, които ме кара да изпитвам – на спокойствие, приемане, удоволствие, щастие. Как следва своята мисия в живота със смело сърчице.

 

Каква е нужно да бъде жената до теб, за да те вдъхнови да я обичаш, да защитаваш и грижиш за нея?

Да бъде силна и самостоятелна и същевременно крехка. Да ме обича, почита и уважава. Всичко, което би ме накарало да е най-ценната на света за мен.

 

Какво е важно да знаят жените за мъжете?

Мъжете също са човешки същества. Имат чувства, дори и да не ги показват често. Отговарят на доброто с добро. Търсят своята сродна душа независимо колко силни и независими изглеждат на външен вид.

 

Какво според теб помага, за да има свързване, близост и лекота между мъжа и жената в двойката?

Техните сърца трябва да са в унисон. Тогава техните копнежи, мечти и желания се допълват и те гледат в една посока, обичат се, помагат си и смело крачат през криволичещата пътека наречена живот.

Финал: КЪМ НАЧАЛОТО

Final

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар