Историята

Запознахме се чрез рубриката “Споделено за щастието” в Judway

Поканих Марина за участник, веднага след като научих за мисията й и проекта “Бъди вдъхновяваща жена”. Личният ми път, желания и интереси, като жена и интуицията ми подсказаха, че предстои нещо да се случи, но още не знаех какво. Вълнувах се защо жените сравняваме красотата си с кориците на списанията, където има толкова много Фотошоп, светлини и ефекти, които прикриват подпухналите очи и правят косата така лъскава, цели екипи, които оправят грима и прическата на всеки пет минути.

А всъщност това, което е най-запомнящо се и достойно за обич завинаги е естествената ни красота. Нашата същност. Природата в нас. С която сме се родили и с която сме така уникални всяка една от нас. Вътрешното щастие, хармония и любов блестят по-силно от всичко.

По времето, в което се замислих по този въпрос, прочетох книгата на Лариса Ренар “Пазителката на женската сила”. И се вдъхнових от посланието, че всяка жена може да бъде и е богиня. Не само визуално и физически, но и ментално и духовно. Че жените не оценяваме напълно силата, с която сме се родили и енергията, която е във всяка от нас  – тази творческата на света.

След нашето интервю с Марина и се обадих да се видим, след което посетих и една от нейните лекции. Съвместимостта във вибрациите и вижданията ни за живота, света, проектите, ни сближи и дума след дума топло и по женски се свързахме. Споделих на Марина за моите вълнения и тя ми каза още нещо много интересно –  още по-силно става излъчването на нашата енергия и потенциал и привличането на най-хубавото към нас, когато първо разберем, кой от природните елементи е водещ в нас. Кой тип енергия е водеща в нас?

Всъщност всички можем да сме и любовницата, и момиченцето, и домакинята и кралицата, но във всяка една от нас има една енергия (вода, въздух, вода, огън) , която е водеща.  И тогава тук Марина допълни нещо много хубаво:

Няма нищо лошо, ако си с енергия Огън да бъдеш и Огън майка и Огън любовница и Огън домакиня и Огън момиче, важно е да помниш обаче, че ти водиш с енергията на  Огъня и това е различно, ако си жена, която води с енергията на Въздуха, Водата или Земята. И когато разбереш и осъзнаеш това и го приложиш в различните сфери на живота си и действаш и се изразяваш, така, както по природа ти е заложено, спираш да заблуждаваш и себе си и света около теб, за това коя си. Заживяваш с твоята си енергия и тогава се случват чудесата.

Сигурно вече ти стана интересно какви са тези енергии, природни елементи и кой е твоят?

Да, и за мен беше така. И се впуснах в това приключение да разбера! Вече знам водещата си енергия и нямам търпение да ти споделя за нея!

image1

Това приключение се казва Дрескод Себе си и постави началото на Да на себе си. Осъзнахме, че споделяме общи ценности, разбиране за живота и силен порив да създадем платформа, която да мотивира всяка жена да се обърне навътре и да се погрижи за себе си, да си даде любов и вяра, които да привлекат положителни моменти и успехи в живота й.

Ето защо избрахме в първи брой да ти разкажем за силата на женската природа и да отправим посланието, че всяка жена е красива, чрез личния път на мен и още три прекрасни дами, които се доверихме на Марина и Дрескод Себе си. Разбери повече в следващите страници.

С обич,

Юлия

Следва: МАРИНА ЗА ДАРБИТЕ И КРАСОТАТА ВЪВ ВСЯКА ЖЕНА

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар