Медитация Пускам те…

Всяка от нас си носи неща, които дълбоко усеща, че един ден ще пусне. Ако този ден е днес, за теб е медитацията, която записах. Тази медитация ме докосна от страницата на Астроселена, психологическа астрология и консултиране. Отдели си време със себе си и се довери на процеса.

 

 

За тази жена, която усеща, че е готова да извърви пътя от жената, която има отношения с мъжете, които я приемат за даденост, не са готови да се отдадат и трудно дават вниманието си до жената, която привлича мъж, който е отдаден и любящ и с който се чувства #ценнакрасиваобичана е добре дошла на ОН-ЛАЙН АКАДЕМИЯ ЗА ЛЮБОВ. В нея съм събрала ценна информация, работещи практики и лечебни упражнения, с които да преодолееш бариерите си в обичането, да се свържеш със сърцето си и да отключиш женската си енергия >>> ОН-ЛАЙН АКАДЕМИЯ ЗА ЛЮБОВ

 

С обич,

Марина, #твоятлюбовенпсихолог

IMG 1

Нейните лични и групови програми помагат на развиващи се и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да се свържат с дарбите, сърцето и женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той ги разбира, готов е да се отдаде и с него се чувстват #ценникрасивиобичани. Трансформирай любовния си живот с мен в >>> Академия за Любов.

Следва: КЪМ РАДОСТТА

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар