Свързване с мечтите

 

Свързване с мечтите

 

12Добре дошли в “Аз сътворявам желанието”, в която споделям моите десет етапа на сбъдването.

Но забравете за вълшебната пръчка, контрола, натиска и очакването. Не давам и рецепти, нито мотивирам живот в илюзии.

В тази поредицата описах собствения си път: как се настройвам, как си пожелавам, какво си пожелавам, как ме кара да се чувствам, как съзнавам това, което искам, как чувството за цялостност и свързаност ми помага да изпитвам удовлетвореност от това, което вече имам….

Творим всеки ден какво ли не и не винаги крайния резултат ни прави по-щастливи, а чувството по пътя на сътворяването, емоцията от креативния процес.

Това ме вдъхнови да опиша и пътя на постигане на моите желания, чиито крачки споделих в десет седмична практика и фокус към всяка конктретна стъпка в блога.

Добре дошли в моя свят на мечти!

И понеже си говорим за желания, лекота, наслада, приканвам ви да си направите чаша чай, да се настаните удобно, да си подготвите един дневник и химикал и всеки път, когато сте там да описвате и планирате крачките за сбъдване на вашия списък с пожелания.

 

С вяра,

Юлия Атанасова

Юлия Атанасова е основател и автор на блога за щастие Judway. От 15 години се занимава с медии, маркетинг и реклама, от няколко години насам ръководи дейността на глобална дигитална компания за България. Дълго време търси хобито си, вярва, че в живота трябва да правиш това, което най-много обичаш, защото само тогава мечтите стават реалност. След най-различни опити, стига до идеята за собствен блог. И след този дългогодишен опит в медиите, защо не? Само че сега от новата за нея страна – и като създател, автор, творец на Judway плюс ко-създател на проекта „Да на себе си“ и съосновател, водещ и майндшейкър в Ателие за живот Все Едно. Мисията й е да вдъхновява за откриване на личното щастие и постигането на мечтите и се впуска в това приключение и за себе си, споделяйки пътя си на страниците на Judway. Открий вдъхновение за своето щастие и ти  тук. Подкрепи идеята за щастлив живот, стани част от групата тук .

 

Финал: КЪМ НАЧАЛОТО

Final

Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Вашият коментар